Vård och hälsa - Flowlife


Sport
Välmående
massageprodukter

Flowlife - Massageprodukter

Genom återhämtning så mår kroppen bättre och vid användning av rätt sorts massageprodukt så gör man återhämtningen mer givande och snabbare. Våra massageprodukter går att anpassas till just dina behov när det kommer till applicerande tryck, position och styrka. Har du problem med nacken, ryggen, höften eller smärta i muskler efter träningen så har vi produkter som passar dig! Flowlife drivs av engagerade entreprenörer som lägger sin fulla energi på att hitta bättre och mer effektiva lösningar för att din kropp ska må bra! Nedanför kan du läsa om några av våra produkter.

Foamroller - Flowroller

foamroller

Vår foamroller ger dig möjlighet att enkelt kunna självbehandla dina problemområden med massage, vibrationer och balanstränging. Istället för att bara vara en vanlig foamroller så kan vår foamroller ge dig en justerbar styrka i vibration, vilket ökar effekten av att få spända muskler till att slappna av. En mer effektiv foamroller helt enkelt!

Flowpillow

massagekudde

En helt trådlös massagekudde som är utvecklad för att efterlikna riktig sportmassage. Med stora kontaktytor tillsammans med värme så blir massagen både effektiv och skonsam. Justera enkelt styrkan genom att applicera mer tryck. Massagekudden kan användas över hela kroppen och regelbunden behandling leder till flera hälsofördelar. Ökad blodcirkulation, snabbare återhämtning, effektiv mot celluliter m.m. Må bra med en riktigt bra massagekudde!