Vård och Hälsa - OurYogaShop


Sport
Välmående
OurYogaShop yoga girl mindfulness

OurYogaShop

OurYogaShop är en onlinebutik som säljer yogaprodukter, de har märken såsom Manduka, Jade, Kurma, Liforme med flera. Företagets största focus är Yogamattor men de erbjuder även andra produkter inom samma kategori. Till exempel Yogabolster, Yogatillbehör och produkter som hjälper dig att få en bättre yogalitteratur och yogapassion.

Yogamattor

Yogamattorna som erbjuds utav OurYogaShop är lite olika beroende på vilken typ av matta du vill ha. Manduka som är en utav deras populäraste yogamatta har lite olika modeller beroende på hur mycket stöd du behöver och vilken storlek. Det finns dem som är lite billigare som ligger på ungefär 400-500kr, dessa finns i olika färger och är då lite tunnare men väldigt lätta att ta med sig då man enkelt kan vika dessa och plocka ner dom i väskan. Sedan har de lite mer avancerade mattor som kan kosta upp till några tusen. Skillnaden med dessa är att de oftast är större, har bättre dämpning och är därav tjockare. De är inte lika enkla att ta med sig utan ofta har man dom i hemmet eller på något annat ställe där man tränar sin yoga.

Yoga Bolster

Yoga Bolster är inte lika vanligt och alla vet inte vad det är. Produkten kan beskrivas som en mjukare kudde man kan ha under ryggen eller andra ställen för att mjuka upp lederna och bli lite smidigare i kroppen. Det finns flera övningar som du kan göra med en sådan och den väldigt enkel att ta med sig. Priserna är oftast lite billigare än Yogamattorna, det beror dock på hur bra kvalité du vill ha och vad du är ute efter med din Yogaträning. Dessa finns även dem i flera färger och har ofta ett handtag på sig så du enkelt kan bära med dig dem. Ofta är det en dragkedja vilket gör att du enkelt kan tvätta omslaget efter ett svettigt träningspass.