Vård och Hälsa - Trimate


Sport
Välmående

Trimate - Ironman

Ironman är en idrottsgren som består utav tre delmoment - simning, cykling och löpning. Man simmar först 3.86km, cyklar därefter 180.2km och avslutar med 42.2km löpning. Det är en idrottsgren som bara vuxit i popularitet de senaste decennierna. Varför utsätter man sig själv för en sådan fysisk prövning? Somliga tävlar om de bästa tiderna, extremidrottare som pressar sig till otroliga resultat. Det officiella världsrekordet ligger på 7:40:23 på en tävling i Brazilien 2017. Andra genomför det på långsamma tider bara för att bevisa för sig själv att de kan. Att sätta upp ett mål och nå det är viktigt för alla i livet. Dessutom något som är så stort och socialt som en ironmantävling lockar nog ännu fler till sig. Hur långsam ens tid må vara är det nog en otrolig känsla att ta sig i mål under en sådan tävling. Oavsett om man tävlar för topptider eller om man gör det för att komma i mål har man en sak gemensamt. Man måste ha rätt utrustning. Trimate har just denna utrustning som behövs och det drivs av triathlonatleter på elitnivå.

Trimate Triathlon tillbehör

Ingen kan förväntas dyka upp i ett par gamla shorts och en t-shirt och genomföra en ironman. Det kanske duger till en vanlig joggingrunda men de distanser man täcker på en ironmantävling innebär problem man inte vanligtvis tänker på. Öm hud, förebygga skavsår och blåsor som kan hindra den mest drivna atleten. Tänk dig själv en löst sittande t-shirt, blöt av svett som skaver mot axlarna och hela överkroppen timme efter timme. Här är utrustning inte bara någon lyx utan ett måste för att kunna prestera på topp. Skaffa dig triathlonkläder som du kan ha såväl på cykeln som till fots.

Trimate cykelglasögon och tillbehör

Trimate tillhandahåller även cyklar och cykelglasögon där man hittar allt möjligt man kan behöva. Glasögon, handskar, dräkter, reservdelar och allt du behöver för att vara förberedd.